torsdag, september 17, 2009

Roadtrip '09

Okej. Vi var iväg härifrån vid 5 ungefär. Paulina och Åsa kom med bussen (: Sedan bar det iväg. Ungefär 14 mil till Oskarshamn.. Det var otroligt kul att få komma iväg ut med bästa tjejerna och med vägen framför oss.

Innan vi åkte ner till hamnen för att hämta upp våran kära Emma så var vi inne på Mc Donalds i Oskarshamn runt 7-tiden och käkade lite. Det var nödvändigt efter att ha kört non-stop i 1,5 timma. Därefter snurrade vi runt lite och försökte hitta ner till rätt ställe, jag menar, hamnen är stor ungefär, JAPP! Men vi lyckades tillslut hitta ungefär rätt. Såg båten komma in och upptäckte att "nej den stannar ju inte precis härvid". Men vi hann få i oss lite kaffe medan vi tittade på den jävligt stora båten som vände å grejjade.

Vi beslutade oss för att åka till rätt ställe och när Emma kom fick hon sig allt ett jävligt välkomnande. Jag skriker "jag ser henne", och innan hon knappt hunnit komma ut på parkeringen så skriker vi och hoppar på henne. Folk glodde men who cares? MIN Emma är hemma! <3 Har varit en asbra dag, I fucking love you guys! (:

Paulina in tha car, sötnosen!


Åsa på McDonalds i Oskarshamn, gullet då!


Paulina och Åsa, Hamnen Oskarshamn


Hamnen :)

Vi hämtade hem denna gullungen <3

Inga kommentarer: