söndag, juli 13, 2008

Hej och hå göteborg

well. Jag tänkte att jag skulle skapa en ny blogg då den andra kändes ganska tråkig och såntdär. Just nu sitter jag i systers lägenhet i Göteborg och roar mig medan hon är på salsa-kurs. Kom vid 12 idag och jag har redan hunnit bränna 200 spänn på ett linne och en t-shirt. Det känns riktigt bra faktiskt.

Igår var jag med emma och serverade på ett bröllop. Resultatet blev 600 spänn rakt ner i fickan vilket inte satt helt fel då jag med 500 kronor hade tänkt snåla här i Göteborg. haha! Imorgon bär det av ut till havet, jag och Sarah hade tänkt oss en picknik ute på klipporna vilket jag tycker låter helt fantastiskt mysigt. Vi får helt enkelt hoppas på att vädret håller sig fint så att vi kan genomföra våran mysiga plan. Annars får det bli blött shoppande :) hehe

På tisdag är planerna (iaf för kvällen) att jag ska träffa simon, som f.ö fyller 19 imorgon, grattis! Sedan vet jag inte riktigt vad som händer under dagen, det kanske blir lite trippande på stan för att shoppa lite om min plånbok tillåter det. På onsdag åker jag hem så då är det slut på mitt besök i Göteborg för denhär gången. Men jag ska hit i höst igen för att ladda om mina batterier. Det är så otroligt skönt att komma hemifrån, för är man för mycket där så kvävs man. Jag måste ut och se saker annars blir jag tokig. Och även om jag varit i Göteborg ett x antal gånger så finns det alltid något att se. Det tar ju inte bara slut på sevärdheter, och om det mot all förmodan skulle ta slut så tar människorna aldrig slut. Det känns riktigt bra faktiskt. Och jag har planer på att flytta ner hit för att söka jobb som fotograf på "The Studio" som finns här i Göteborg. Och även i höst ska jag och Sarah dit för att bli uppsminkade och modellera lite där :) det får ju vem som helst komma in och göra och gratis dessutom om man inte vill köpa bilderna förstås. Efter det ska vi gå ut på krogen och vara allmänt snygga efter modellerandet.

Well iaf.. Nu har jag babblat på om hitan å ditan så nu får det väl vara bra.

See you in the fame
/ jennyfer

Inga kommentarer: