tisdag, augusti 02, 2011

can't see straight

jag vet inte riktigt vad jag ska kladda ner här ikväll. jag vet inte så mycket alls just nu om jag ska vara ärlig. var iväg på psyk idag. deprimerad, lider av ångest och "fel" syn på mig själv. de skrev mig vidare till psyk här i nässjö som ska träffa mig ytterliggare för bedömning, å så ska jag få en psykolog som är specialiserad på beteendeterapi + ökad medicinering.

ja det gick väl längre än vad det gjorde i utredningen för snart 2 år sedan. denna gången fick jag träffa en specialist, och inte bara en psykläkare. känns som jag tagit ett steg i rätt riktning. nu fattas bara allt jävla slit för att träna bort sina konstiga tankar och beteenden. men det är bara att bita ihop. och nu sitter jag här å är personlig som fan, men jag antar att bloggen hålls på någorlunda liten besöksnivå.

wellwell. rubriken säger väl allt. förvirrat å jobbigt just nu.

3 kommentarer:

San sa...

Aww fina flickan :'( Hoppas det börjar hända saker så det går framåt, läkarna är tyvärr sega på att få igenom saker. Papper hit och dit. Är sekunder från att ringa min läkare och be om den sista möjliga höjningen. Känt mig extra överkörd av ångesten den senaste tiden. Ahh gah, önskar jag kunde trolla bort allt och sy ett leende på dig <3

MissPain sa...

aww, sanne du är så jävla fin, tack!! men snart är du väl här hos mig? <3

San sa...

Ja det är jag :D Ska bara försöka ändra en tid på jobbet sen ringer jag dig och efter det bokar jag :D